Avni Arifi ambasador në Abu Dhabi

Më 31 janar, presidenti Thaçi ka nënshkruar dekretin për emërimin shef të misionit në Emiratet e Bashkuara Avni Arifin, që deri tani ka mbajtur postin e shefit të stafit të kryeministrit Ramush Haradinaj.
Arifi, i cili ka kryesuar për disa muaj dialogun teknik mes Kosovës dhe Serbisë, si dhe është pjesë e delegacionit negociues të formuar me rezolutë nga Kuvendi, pritet të zhvendoset në Abu Dhabi, ku është edhe selia e Ambasadës kosovare në EBA.
Related Posts