,

Alarmon Haki Abazi: Dejona Mihali duhet arrestuar urgjentisht

Deputeti Haki Abazi e ka ftuar kryeprokurorin e shtetit që ta arrestojë zyrtaren e lartë të Lëvizjes Vetëvendosje, Dejona Mihalin, raporton Fokusi.info.

Abazi ka thënë se ajo e di edhe kënd e thërrasin në telefon liderët e partive opozitare e çka flasin.

“Mihajli duhet arrestuar pĂ«r faktin se ajo e di kush kĂ«nd e thĂ«rret nĂ« telefon dhe çfarĂ« flet. NĂ« kĂ«tĂ« rast bĂ«het fjalĂ« pĂ«r udhĂ«heqĂ«s tĂ« partive opozitare”, ka shkruar ai.

Postimi i plotë:

Kryeprokuror i shtetit:

Ndoshta edhe keni shkuar në pushim por me urgjencë duhet të ndani detyrën për të marrë Dejona Mihalin në pyetje për shkeljen e rëndë që bën. Këtu është në pyetje siguria kombëtare. Mihajli duhet arrestuar për faktin se ajo e di kush kënd e thërret në telefon dhe çfarë flet. Në këtë rast bëhet fjalë për udhëheqës të partive opozitare.

NĂ«sĂ« ata kanĂ« shkelur ligjin le tĂ« arrestohen nga gjyqĂ«sia, nĂ«se dĂ«shmohet se kanĂ« bĂ«rĂ« krim le tĂ« burgosen, por nuk mundet njĂ« shtet dhe njĂ« popull i tĂ«rĂ« tĂ« shantazhohet nga masha Kurtit duke deklaruar haptas se ajo posedon informacion e rrjedhimisht edhe pĂ«rgjohen telefonat nga njerĂ«z tĂ« paautorizuar nga sistemi i drejtĂ«sisĂ«. AsnjĂ« qytetarĂ« nuk duhet tĂ« jetĂ« kaq i pambrojtur dhe kaq i rrezikuar nga njĂ« autokraci qĂ« i jep vetĂ«s tĂ« drejtĂ« tĂ« bĂ«het edhe gjykatĂ«s edhe prokuror edhe polic hetues edhe detektiv edhe superfuqi mbi minstrat. ÇfarĂ« na duhet parlamenti nĂ« kĂ«tĂ« shtet parlamentar kur kemi njerĂ«z si Dejona e Kurti qĂ« i bĂ«jnĂ« tĂ« gjitha.

Ose le ta marrĂ« edhe pronarin e “Dukagjinit”, z. Lluka, Lumiri, pastaj Memli, ta sigurojnĂ« qĂ« janĂ« ‘Pas tij” siç e telefonojnĂ« ShkĂ«lqim Devollin kĂ«to kohĂ«./Fokusi.info/

Related Posts