Agim Çeku flet pas vendimit të Gjykatës së Apelit për rastin “Veteranët”

Gjykata e Apelit sot ka vërtetuar aktakuzën në rastin “Veteranët”.

Gjykata e Apelit sot ka vërtetuar aktakuzën në rastin “Veteranët”, kështu duke hedhur poshtë ankesën e avokatëve mbrojtës.

Ish-krerët e Komisionit Qeveritar për Njohjen dhe Verifikimin e Statusit të Veteranëve, janë të akuzuar për “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

I kontaktuar nga lajmi.net, ish-kreu i këtij Komisioni, Agim Çeku, ka thënë se vendimet e drejtësisë duhet të respektohen.

“Vendimet e drejtësisë nuk komentohen, nuk ndikohen,por respektohen. Ky është komenti im”, ka thënë shkurt Çeku.

Related Posts