,

AAK thërret konferencë për media

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës do të mbajë sot konferencë për media.

Konferenca do të nisë në orën 14:00 dhe do të mbahet në oborrin e Kuvendit.

“Sot, me fillim në ora 14:00, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës mban konferencë për media. Konferenca mbahet në oborrin e Kuvendit të Republikës së Kosovës.”

Në njoftim nuk është bërë e ditur arsyeja e konferencës.

Related Posts