​Nis ta rrënojë murin, gjen granata dhe fishekë

Një person ka njoftuar se derisa ka qenë duke e rrënuar një muri të një shtëpie të vjetër në Prishtinë, ka hasur në disa mjete të pashpërthyera.

Në vendin e ngjarjes ka dalë njësitë për deminim të FSK-së dhe KFOR-it që i kanë tërhequr nga vendi i ngjarjes tri granata dore dhe 82 fishkë të kalibrit 7.9mm.

Related Posts